måndag 20 augusti 2012

Såhär är det

Blogglusten e inte den bästa just nu, men har absolut inget att skriva om, de skulle bara bli massa deppiga inlägg, tråkiga det-här-har-jag-gjort-idag-inlägg osv. Så har därför inte bloggat alls. Ja ska ta en liten funderare på hur ja ska blogga i framtiden.
Såg att någon undrade om ja mår fysiskt eller psykiskt dåligt. Det är psykiskt. Kaanske ja nångång berättar mer, men tills vidare kommer ja iaf inte blogga om det. Men ja mår väl inte sådär jättebra precis.

Ja ska berätta om lördagen, hur ja firade min födelsedag. På morgonen väcktes jag av en riktit härlig frukost på sängen. Fick ett hemmagjort presentkort, med en timmes massage. Sen for vi till stan, då mamma hade bakat tårta. Var där nån timme, o sen hem igen. Chillade nån timme, o sen kom Henrik o Malin hit för att ta hand om Elliot, medan jag o älsklingen for till Pedrinas på middag. De var riktit gott, o skönt att komma iväg en stund. På kvällen kollade vi film. Så ja har alltså haft en riktit bra födelsedag.

3 kommentarer:

  1. Alla har vi våra "psykiska svackor" och mår sämre vissa perioder. Det blir nog bra. Sköt om dig! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, du är inte ensam.
    Jag ligger själv i en svacka just nu, men livet är ju
    som en berg och dalbana,
    bara det att för en del så känns det
    ibland svårare i nedförsbacke.
    Hittade en kristen blogg: huvudetihimlen.wordpress.com där finns ett inlägg den 18:e augusti (Den jag vill vara) där det berättas om en bok som lät intressant. (Man får söka sig ur svackan för att inte fastna i gyttjan så att säga).
    Sänder en bön om bättre tider för dig!

    SvaraRadera
  3. Skickar dig en kämppa på styrkekram, att må psykiskt dåligt är absolut med något av det värsta som finns, ingen ser hur dåligt man egentligen mår! Hoppas du kommit så långt så att du sökt hjälp, för proffisionell hjälp är det bästa man kan få, för att snabbare börja se ljusning i tunneln igen! Vet du Minna, skriv ner dina tankar någonstans, om inte här på bloggen så hemma i något häfte, det är bra terapi, skriv skriv o skriv, det brukar hjälpa att få plita ner sina känslor, sen när man skrivit klart brukar det kännas bättre igen! Har du förr mått psykiskt dåligt eller kan det vara någon form av förlossningsdepression?

    SvaraRadera